Csontozó kések
A húsok kicsontozása nem egyszerű feladat, pláne ha nincsenek meg a megfelelő eszközök hozzá. Amelyik vásárlód készletében viszont ott lapulnak a Dick csontozó kések, ott már nincs mitől tartani!
Ezek a vágószerszámok célzottan a csontos húsok feldolgozásához készültek, így a csontozás idő- és energiaigényes folyamata nagymértékben lerövidíthető. Az otthoni felhasználók mellett pedig a bölléreknek, henteseknek, húsbolti eladóknak is nagy segítségére lehetnek a munkájuk során, hiszen ha valakiknek, akkor nekik főleg szükségük van a jó minőségű munkaeszközökre.
A DICK CSONTOZÓ KÉSEKKEL SOSEM ÁLL MEG A MUNKA
Nincs autentikus magyar menüsor valamilyen húsos fogás nélkül! Gondoljunk csak a gulyásra, a marhapörköltre, a halászlére, a ropogósra sült csülökre, a bácskai rizseshúsra vagy a töltött káposztára. Ezek az igazi kiadós, tradicionális finomságok, melyek alapanyagaikban és elkészítési technikáikban ugyan különböznek egymástól, de ami közös, hogy mindegyikben található valamilyen húsféle.
Márpedig a húsok bizony nem készen “teremnek” az üzletekben, hanem szorgos böllérek és hentesek nehéz és verejtékes munkája árán kerülnek a vásárlók elé. A húsfeldolgozás sosem volt épp könnyű munka, és bár napjainkra már ezen a területen is sok mindent gépesítettek, a csontozást többnyire kézzel végzik.
A precíz és hatékony munkavégzés érdekében pedig nagy szükség van olyan professzionális eszközökre, mint a Dick csontozó kések! Ezeket az eszközöket kifejezetten a csontok és húsok szétválasztására tervezték. A flexibilis, vékony, hegyes kialakítású acélpenge egyszerűvé teszi a csontok melletti függőleges és vízszintes irányú vágásokat, az ergonomikus markolat pedig jól illeszkedik a tenyérbe, és az eszköz nedves kézzel is jól kontrollálható marad.
A tökéletes súlyelosztás és a nyélen található ujjvédő már csak hab a tortán, így a Dick csontozó kések amatőr és professzionális célra egyaránt ajánlottak. Az NFS tanúsítvány miatt az eszközök megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelményeknek, így hentesüzletben, vágóhídon is használhatóak.
Ugyanakkor nem érdemes megfeledkezni azokról a vásárlóidról sem, akik otthon saját maguk szeretik végezni a csontozás nemes műveletét, ám a konyhakésekkel eddig nem jártak nagy sikerrel. Hogyha viszont üzleted kínálatából beszereznek egy-két Dick csontozó kést, akkor máris nem okoz többé gondot a csontok eltávolítása, így ezt a feladatot nem kell többé a húsbolti eladóra bízni!
Egy jól felszerelt konyha természetesen nem állhat csak egyféle késből, ezért készülj fel az elérő vásárlói igényekre, és szerezd be a többi Dick húsipari kést is!
MIT KELL TUDNOD A RENDELÉS FOLYAMATÁRÓL?
Hogyha először jársz nálunk, már akkor is biztosan észrevetted, hogy vendégként böngészve sem a termékek árai nem jelennek meg, sem a “kosárba” gombot nem látod. Ennek az az oka, hogy webshopunkból csak regisztrált, szerződéses viszonteladó partnereink vásárolhatnak.
Emiatt viszont nem kell aggódnod, ugyanis a te üzleted is bármikor csatlakozhat a hálózatba! Ehhez hozz létre egy vásárlói fiókot a fent, középen látható “belépés” vagy “profil” gombra való kattintással.
Az űrlapon értelemszerűen add meg a leendő fiók belépési adatait, a szállítási és számlázási adatokat, és a kapcsolattartó személy elérhetőségeit. A regisztrációt követően őt hamarosan fel is keressük majd, hogy megköthessük a viszonteladói szerződést, és ezzel kezdetét vegye egy új, izgalmas együttműködés!
Ezután már csak annyi a dolgod, hogy feltöltsd árukészleted a tőlünk rendelhető termékekkel!