Ha konyhájában gyakran dolgozik húsfélékkel, viszont a csontozást eddig nehéz és időigényes munkafolyamatnak tartotta, akkor még nem próbálta csontozókéseinket! Forgalmazott márkáink prémium eszközei nem ijednek meg a kemény munkától, így hosszú éveken át garantálják, hogy maximális megelégedéssel használhassa őket.
Ezentúl nem szükséges a csontozást a hentesüzletben az eladóra bíznia, hiszen Önnek is csupán néhány mozdulatba kerül leválasztani a húst a csontokról. A kések a bölléreknél és henteseknél már bizonyítottak, így Önnek sem okoznak csalódást!
CSONTOZÓKÉSEK A HATÉKONY MEGOLDÁSOK KEDVELŐINEK
A tradicionális magyar konyha bővelkedik a finomabbnál finomabb húsételekben. Egy ízletes gulyásnak, egy szaftos pörköltnek vagy egy finom bakonyi sertésszeletnek senki sem tud ellenállni, de még hosszan folytathatnánk a sort a hazai gasztronómia remekműveivel.
Ezek az ételek sok családban kerülnek az asztalra, annak ellenére, hogy nem épp a leggyorsabban és legegyszerűbben elkészíthető fogások közé tartoznak. Az előkészületek ugyanis igencsak hosszúra nyúlhatnak, főleg ami a hús feldolgozását illeti.
A húsfélék kicsontozása senkinek sem tartozik a kedvenc konyhai feladatai közé, ezért némely hentesüzletben kérésre az eladók elvégzik helyettünk ezt a feladatot. Amennyiben viszont otthon is megvan a szükséges felszerelésünk hozzá, akkor miért ne birkózzunk meg mi magunk a művelettel? Az F.Dick, Victorinox, vagy akár Frosts csontozókéseink nem csak a hentesek és böllérek körében népszerűek, hanem a hobbiszakácsok is előszeretettel használják őket.
A hegyes, vékony pengével egyszerűen elvégezhetőek a csont melletti vízszintes és függőleges irányú vágások, nagy erőkifejtést igénylő mozdulatok nélkül. Kialakításuknak köszönhetően a kés súlyelosztása tökéletes, az ergonomikus markolat pedig garantálja a kényelmes és biztonságos fogást.
Ha már szóba került a biztonság: a penge és a nyél találkozásánál elhelyezkedő nyereg meggátolja, hogy az eszköz használójának a keze megcsússzon, és a penge sérülést okozzon.
A könnyű tisztíthatóság és fertőtleníthetőség otthoni környezetben is lényeges, azonban éttermi konyhán vagy húsfeldolgozó üzemben egyenesen nélkülözhetetlen. Csontozókéseink azonban megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági feltételeknek is, így ipari környezetben, professzionális felhasználásra is alkalmasak.
Ha pedig a csontozáson kívül más munkafolyamatokhoz is szüksége lenne megbízható eszközökre, akkor tekintse meg a többi húsipari kést is!
HASZNOS INFORMÁCIÓK A VÁSÁRLÁSHOZ
Webáruházunk felületét úgy alakítottuk ki, hogy a hozzánk betérő vásárlók egyszerűen és gyorsan megtalálhassák azokat a termékeket, amelyekre szükségük van. Ebben segítenek a logikusan egymásra épülő termékkategóriák, de ha pontosan tudja, hogy mit keres, akkor használhatja a felül középen található “keresés” mezőt is.
A kategóriákon belül további segítséget jelentenek a bal oldalt található intelligens szűrők. Itt a termékektől függően olyan kritériumokat adhat meg, mint például a penge mérete vagy típusa, szín, gyártó, széria vagy épp a vételár. A találatok szűkítése után Önnek még egyszerűbb lesz választania.
Ha rálelt a megfelelő eszközre, akkor a “kosárba” gombra való kattintással elhelyezheti azt virtuális bevásárlókosarában, melyet a jobb felső sarokban talál. Innen tud továbblépni az ugyancsak virtuális kasszához, ahol ki kell töltenie adataival az űrlapot, rendelését pedig pár napon belül kézhez kapja.