Állandó akciók
Állandó akciós termkeinket folyamatosan megtekintheti a honlap erre a célra külön fenntartott menüpontjákban. Regisztráció után az akciós árakon rendelhet tőlünk percek alatt. Szerezze be Ön is termékeit akciós áron!

Pályázatok

GINOP PLUSZ 3.2.1-21-2021-00001, 70351/36/00018
2023.02.01 00:05

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

5,2 millió forint

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

70%

A KÉPZÉSEK ELNEVEZÉSE ÉS CÉLJA:

Munka és magánélet összehangolása 80 órás képzés: 2023.02.01-2023.04.27

Cél a munkavállalók és a munkáltatók együttműködésének javítása a család és a munka összeegyeztethetőségének érdekében. A család, illetve magánélet és a munka egyensúly kialakításának, megőrzésének támogatása.
A tréning célja, hogy a résztvevők megszerezzék a munka és a magánélet megfelelő és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket, kommunikációs, együttműködési, konfliktus és stressz kezelési készségeket; elsajátítsák az időbeosztási és erőforrás gazdálkodási, önismereti, helyzetértékelési, munka hatékonyságnövelési, a pozitív, kooperatív gondolkodás és megküzdő képesség attitűdjét; a generációk közötti együttműködés családi és közösségi lehetőségeit, a segítő kapcsolat mentálhigiénéjét és lehetséges formáit. Tananyagegységek: Mentálhigiénés ismeretek és készségek, Kommunikációs hatékonyság fejlesztés, stressz- és konfliktuskezelés, Hatékony idő- és erőforrás gazdálkodás, Segítő kapcsolatok kialakításának támogatása

Munkavállalók készség és kompetenciafejlesztés 100 órás képzés: 2023.05.02-2023.07.30

Cél: A résztvevők megismertetése a kommunikáció alapfogalmaival. Fejlesszék önismeretüket, képesek legyenek önértékelésre és önmaguk menedzselésére. Szervezeti hatékonyság növelése. Cél az önmenedzselés fejlesztése

1. Önismeret, önértékelés, készségek, képességek felmérése:

 • Személyiségtípusok
 • Extrovertált és introvertált viselkedés
 • Asszertív magatartások, magatartásminták


2. Kommunikációs ismeretek

 • Kommunikációs alapismeretek
 • Kommunikációs stílus
 • Verbális és non-verbális kommunikáció


3. Tárgyalástechnika

 • Kommunikáció és tárgyalástechnika
 • Személyközi tárgyalások, interjú technikák
 • Viselkedés, öltözködés
 • Konfliktus-kezelés és stressz-menedzsment
 • A konfliktusok típusai
 • Konfliktuskezelési módok
 • Konfliktuskezelési módok és technikák
 • Konfliktuskezelési stílus és eszközrendszer alkalmazása gyakorlatban
 • Stresszmenedzsment

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP_Plusz-3.2.1-21-2021-00001, 70351/36/00018

GINOP-5.3.17-21-2022
2022.07.31 08:30

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

KKV KAPACITÁSBŐVÍTŐ TÁMOGATÁS

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

11 140 000 Ft

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

A projekt célja: a cég fejlesztése és kapacitásbővítése miatt megnövekedett munkaerőigény fedezése a munkavállalói létszám növelése által. Annak érdekében, hogy KA-UR 2003 Kereskedelmi Kft. a jövőben tovább fejlődhessen és minél színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson, folyamatosan keressük a fejlődési-fejlesztési lehetőségeket. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk vevőink igényeinek azonnali kielégítéséét, a raktári kapacitásunk és értékesítési csapatunk bővítése elengedhetetlen, ehhez volt szükséges az új munkaerő felvétele. Cégünk elkötelezett a folyamatos megújulás és a szolgáltatásbővítés mellett. Az új munkavállalók felvételével lehetőség nyílt a vállalat tevékenységi körének diverzifikálásra. A projekt számszerűsíthető eredményei: munkavállalói létszám növekedése, árbevétel növekedése, új beszállítókkal történő szerződés. A projekt segítségével 3 fő munkavállaló felvétele történt meg. A megvalósítás helyszíne a cég telephelye: 6503 Baja, Dózsa György utca 160/A. A projektben megvalósítandó tevékenység egy meglévő létesítmény termékkínálatának a létesítményben addig nem forgalmazott termékekkel történő bővítése, új piacok, partnerek kiszolgálása. Az alkalmazottak munkaviszonyban, határozatlan idejű munkaszerződéssel kerülnek foglalkoztatásra.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP 5.3.17-21-3317466912

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021
2021.10.25 10:05

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉS A KAUR 2003 KFT-NÉL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

49 391 500 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

70%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

A projekt során megvalósuló tevékenységek: Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése: OMG elektromos raklapemelő. Raktározási műveletek, készletek kezelése gyorsabbá, korszerűbbé válik, biztonságos, precíz, hatékonyabb munkafolyamatok elvégzését biztosítja, hozzájárul a termelékenység növekedéséhez.

UGP raklapos állványrendszer: raktározási munkálatokhoz szükséges modern állványrendszer, a logisztikai folyamatok gyors elvégzését segíti elő. Technológiai korszerűsítést jelent a cégnek: telepítésével jelentős hatékonyságnövelés érhető el. Az építési fejlesztéssel érintett épületben kerül aktiválásra.

Zebra ZT címkenyomtató: raktárkészlet kezelésének modernizálása, gyorsítása.

HP Laserjet nyomtató: adminisztráció modernizációja.

A tendencia alapján növekszik a kereslet a webről rendelhető, gyors szolgáltatások iránt, így mi is új termékekkel bővítjük palettánkat (pl. kertészeti termékek). A megnövekedett keresletet csak úgy tudjuk kiszolgálni, ha technológiailag korszerű, hatékony háttérrendszerrel rendelkezünk a termékkészlet kezelése, raktározása terén. A fejlesztéssel kapacitás-növekedés érhető el, képesek leszünk gyorsabban, nagyobb volumenben szállítani partnereink számára, szolgáltatásunk minősége jelentősen javul.

A cég tevékenységével összefüggő infrastrukturális beruházás: A fejlesztéssel érintett épület amortizálódott, felújításra szorul. A székhelyen két épület van, de a cég bővülése miatt (megrendelések, létszám) az eddig használaton kívüli épület felújítása, átalakítása, bővítése szükséges. Az épületben raktár, iroda, tárgyaló kapna helyet, a beszerzett eszközök itt kerülnek aktiválásra. A fejlesztéssel a munkafolyamatok hatékonyabbá válnak, a korszerűsítéssel energetikai szempontból kedvező, alacsonyabb rezsivel működő telephely jön létre, hozzájárulva ezzel a cég gazdaságosabb működéséhez.

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák: célja a gazdasági folyamatok, üzleti építmény energiaigényének fedezése megújuló energiával (napelemes rendszer, hőszivattyú). A környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva javul az energiahatékonyság. A napelemes rendszer fedezné energiahasználatunkat, környezetbarát módon tudunk üzemelni. A hőszivattyú környezetbarátabb fűtési megoldást jelent, gazdaságosabb működést biztosít.

Üzleti felhőszolgáltatás, hardverek beszerzése: technológiai háttér megteremtése, digitális eszközök, online alkalmazások bevezetése a megnövekedett kereslet hatékony kezelése céljából. A digitalizált üzleti folyamatok kialakítása révén javul az erőforráshatékonyság és a szolgáltatás minősége, ez magasabb termelékenységi szinthez vezet.

SamsungTV és konferencia kamerarendszer beszerzés célja: oktatás, videokonferencia, prezentációk vetítése, kommunikációs technológia fejlesztése.

 A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2023.07.31.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP PLUS 1.2.1-21-2021-01462

GINOP-5.3.12-19-2020
2020.09.01 17:42

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

FOGLAKOZTATÁSBŐVÍTÉS A KAUR KFT-NÉL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

17 990 000 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

70%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

A projekt célja: a cég fejlesztése és kapacitásbővítése miatt megnövekedett munkaerőigény fedezése a munkavállalói létszám növelése által. Annak érdekében, hogy KA-UR 2003 Kereskedelmi Kft. a jövőben tovább fejlődhessen és minél színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson, folyamatosan keressük a fejlődési-fejlesztési lehetőségeket. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk vevőink igényeinek azonnali kielégítéséét, a raktári kapacitásunk bővítése elengedhetetlen, ehhez volt szükséges az új munkaerő felvétele. Cégünk elkötelezett a folyamatos megújulás és a szolgáltatásbővítés mellett. Az új munkavállalók felvételével lehetőség nyílt a vállalat tevékenységi körének diverzifikálásra. Az új munkaerő felvétele mellett a munkavégzésükhöz szükséges eszközök beszerzése történt meg, mely biztosítja a termékkínálat-bővítést. A projekt számszerűsíthető eredményei: munkavállalói létszám növekedése, árbevétel növekedése. A projekt segítségével 3 fő szakképzett munkavállaló felvétele történt meg. A megvalósítás helyszíne a cég telephelye: 6503 Baja, Dózsa György utca 156. A projektben megvalósítandó tevékenység egy meglévő létesítmény termékkínálatának a létesítményben addig nem forgalmazott termékekkel történő bővítése. Az alkalmazottak munkaviszonyban, határozatlan idejű munkaszerződéssel kerülnek foglalkoztatásra.

 A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.31.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.12-19-2020-00462

GINOP-4.1.4-19-2020
2021.05.10 13:56

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

ENERGIAHATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉT CÉLZÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK A KAUR KFT-NÉL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

5 566 019 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

45%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

Fejlesztésünk célja vállalatunknál a megújuló energia használat bevezetése, épületenergetikai fejlesztések előmozdítása. A projekt keretében napelemes rendszer került kiépítésére, valamint hőszivattyút szereztünk be, födém szigetelést végeztünk és a világítási rendszert is korszerűsítettük. A napelemes rendszer kiépítése nagymértékben fedezi energiahasználatunkat, így környezetbarát módon tudunk üzemelni. A hőszivattyú gazdaságosabb, környezetbarátabb fűtési megoldást jelent számunkra, mint a korábbi elavult fűtésünk. Az épület szigetelése megfelelő, hatékonyságát, a födém szigetelésével is javítani tudtuk. Az épület világítási rendszere elavult volt, felújításra szorult.. A projekt eredményeképp a környezet terhelés és a felhasznált primer energia mennyisége csökken , és a csökkenő rezsiköltséggel vállalkozásunk versenyképessége javul, további lehetőséget biztosítva beruházások megvalósítására.

 A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2021.07.21.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.4-19-2020-02420

Értesüljön Ön is elsőkézből az általunk forgalmazott világmárkák újdonságairól. Minden regisztrált viszonteladónkat rendszeresen tájékoztatjuk a legújabb fejlesztésekről, rövidesen a forgalomba kerülő új termékekről, innovatív megoldásokról. Regisztrálok viszonteladónak
Minden jog fenntartva! - 2019 © kaur.hu - webdesign: webmestered.hu
Bisnode tanusitvany