Állandó akciók
Állandó akciós termkeinket folyamatosan megtekintheti a honlap erre a célra külön fenntartott menüpontjákban. Regisztráció után az akciós árakon rendelhet tőlünk percek alatt. Szerezze be Ön is termékeit akciós áron!

Pályázatok

GINOP-5.3.12-19
2020.09.01 17:42

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

FOGLAKOZTATÁSBŐVÍTÉS A KAUR KFT-NÉL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

17 990 000 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

70%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

A projekt célja: a cég fejlesztése és kapacitásbővítése miatt megnövekedett munkaerőigény fedezése a munkavállalói létszám növelése által. Annak érdekében, hogy KA-UR 2003 Kereskedelmi Kft. a jövőben tovább fejlődhessen és minél színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson, folyamatosan keressük a fejlődési-fejlesztési lehetőségeket. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk vevőink igényeinek azonnali kielégítéséét, a raktári kapacitásunk bővítése elengedhetetlen, ehhez volt szükséges az új munkaerő felvétele. Cégünk elkötelezett a folyamatos megújulás és a szolgáltatásbővítés mellett. Az új munkavállalók felvételével lehetőség nyílt a vállalat tevékenységi körének diverzifikálásra. Az új munkaerő felvétele mellett a munkavégzésükhöz szükséges eszközök beszerzése történt meg, mely biztosítja a termékkínálat-bővítést. A projekt számszerűsíthető eredményei: munkavállalói létszám növekedése, árbevétel növekedése. A projekt segítségével 3 fő szakképzett munkavállaló felvétele történt meg. A megvalósítás helyszíne a cég telephelye: 6503 Baja, Dózsa György utca 156. A projektben megvalósítandó tevékenység egy meglévő létesítmény termékkínálatának a létesítményben addig nem forgalmazott termékekkel történő bővítése. Az alkalmazottak munkaviszonyban, határozatlan idejű munkaszerződéssel kerülnek foglalkoztatásra.

 A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.31.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.12-19-2020-00462

GINOP-4.1.4-19
2021.05.10 13:56

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

KA-UR 2003 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT CÍME:

ENERGIAHATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉT CÉLZÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK A KAUR KFT-NÉL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

5 566 019 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

45%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

Fejlesztésünk célja vállalatunknál a megújuló energia használat bevezetése, épületenergetikai fejlesztések előmozdítása. A projekt keretében napelemes rendszer került kiépítésére, valamint hőszivattyút szereztünk be, födém szigetelést végeztünk és a világítási rendszert is korszerűsítettük. A napelemes rendszer kiépítése nagymértékben fedezi energiahasználatunkat, így környezetbarát módon tudunk üzemelni. A hőszivattyú gazdaságosabb, környezetbarátabb fűtési megoldást jelent számunkra, mint a korábbi elavult fűtésünk. Az épület szigetelése megfelelő, hatékonyságát, a födém szigetelésével is javítani tudtuk. Az épület világítási rendszere elavult volt, felújításra szorult.. A projekt eredményeképp a környezet terhelés és a felhasznált primer energia mennyisége csökken , és a csökkenő rezsiköltséggel vállalkozásunk versenyképessége javul, további lehetőséget biztosítva beruházások megvalósítására.

 A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2021.07.21.

 A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.4-19-2020-02420

Értesüljön Ön is elsőkézből az általunk forgalmazott világmárkák újdonságairól. Minden regisztrált viszonteladónkat rendszeresen tájékoztatjuk a legújabb fejlesztésekről, rövidesen a forgalomba kerülő új termékekről, innovatív megoldásokról. Regisztrálok viszonteladónak
Minden jog fenntartva! - 2019 © kaur.hu - webdesign: webmestered.hu
Bisnode tanusitvany